Olemme maantiellä suunnitellusti.

Laurinen-konsepti® on tapamme ajatella asiakkaan puolesta ja parhaaksi.

Historia

Aikaansa edellä, vuodesta 1969 alkaen

Laurinen Oy:n juuret ulottuvat 60-luvulle saakka, jolloin Kauko Lauriselle myönnettiin ensimmäinen tavaraliikennelupa vuonna 1969. Näin Keuruun Autotalon tavarakuljetukset alkoivat.

Tuohon aikaan oli yleistä, että yrityksillä oli runsaasti omaa kuljetuskalustoa, mutta käytön tehokkuudesta ei usein ollut tietoakaan. Jo vuonna 1970 Laurinen hoiti kuljetukset hyvin ja saavutti asiakkaiden luottamuksen. G.A. Serlachius Oy Tiwin toimipisteessä huomattiin, että ulkoistamalla kuljetukset Lauriselle, toiminta saatiin nopeammaksi ja tehokkaammaksi. Oltiin aikaansa edellä.

Harri Laurinen tuli yritykseen vuonna 1989 ja tuon ajan logistiikkaa kuvaa se, että kaikki lehdet järjestivät omat kuljetuksensa. Vuonna 1990 aloitimme Keskisuomalaisen ja muiden päivälehtien yhteiskuljetukset Jyväskylä–Mänttä–Keuruu-linjalla.

Tänään yritys tunnetaan täsmällisenä, pitkäjänteisenä sopimuskumppanina. Huolehdimme autojen ja ihmisten lisäksi ympäristöstä: jokainen kilometri on hyötyajoa. Logistiikka on meille kokonaisuus, jonka lisäarvon tuotamme asiakkaillemme.

Käytämme mahdollisuuksien mukaan aina ympäristöystävällisintä tekniikkaa. Esimerkiksi maa-/biokaasuautot ovat meille tuttuja.

Kysy lisää, miten voimme olla osa yrityksesi tulevaisuutta!

Kuljetusliike Laurisen uusi Bedfrod Blitz-pakettiauto vuonna 1972. Työkalu oli varustettu järeällä 50 hv dieselmoottorilla.

Maa-/biokaasun käyttö kuljetuksissa tuotti valtavan CO2-jalanjäljen pienennyksen (2011).

Jyvässeudun Ajoharjoitteluradalla olimme kouluttautumassa liukkaan kelin olosuhteisiin (2012).

Kuljetusliike Laurinen Oy • Kannaksentie 20, 42700 Keuruu • +358 40 0541730 • harri@laurinen.com

© Kuljetusliike Laurinen Oy . All rights reserved. Site by Aidia.